söndag 6 februari 2011

På väg!


Jag har varit en sväng hos mina föräldrar och druckit kaffe och pratat bort någon timma.


Jag hade på mig Cream leggins, med den fina spetsen!


Mamma hade stickat lite roliga saker till mig, först ut är rosa torgvantar i samma garn som hon stickade de  rosa strumporna i. 


Mörkblå benvärmare, färgen stämmer mer med nästa bild. Med en jättefin virkad kant. Mönstret har jag hittat hos Drops Design.


Sen hade hon stickat torgvantar i med samma mönster. På bilden högst upp ser man bäst mönstret, men där stämmer inte färgen. Man kan inte riktigt få allt.


Jag vet att det är många bilder, men det är så kul att fota.


Igårkväll fotade jag mitt brödbak. Lite dåligt ljus, sorry! Massa gott bröd!




Kramkram

7 kommentarer:

  1. Å vad det ser härligt ut med brödet! Jag bakar inte alls längre sedan jag flyttade in i den här lägenheten för jag har gasugn så det går inget vidare att få till någon yta på brödet :(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder - både i detta och förra inlägget! Vilken duktig mamma du har och vad duktig du själv är som bara slänger ihop bröddegar så där!!!
    Själv är jag rätt slut efter en händelserik helg som inbegripit besök på OM-butiken och en massa annat skoj! Nu måste jag jobba hela kvällen!!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken massa mys...stickat och bullar.
    Mums till båda..
    kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vad fina saker din mamma gjort=) och allt bröd får det att vattnas i munnen på mej( som går på sträng diet,testar dukan)det ser så smarrigt ut...
    ha en skön kväll=)
    kram Nettan

    SvaraRadera
  5. Men hallå, brödet jag blir sjuk av längtan. Detta med bröd är en av mina akilleshälar. Det tror jag inte jag skulle kunna leva utan men med måtta då, saker jag gör går ofta överstyr ;0)

    Vad fint din mamma stickat, och volangkanterna så söta.

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  6. Åh massa gott bröd!! Att din mamma är en fena på att sticka har jag prov på här hemma.. De söta vantarna!! Wohoo de benvärmarna är ju hur fina som helst!!

    Kramkram

    SvaraRadera
  7. Vilken duktig mamma du har:) Brödet såg inte illa ut det heller! Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina